-20%

3010 Cango&Rinaldi karkötő (1)21 500 Ft
17 200 Ft
(13 543.31 Ft + 27% ÁFA)
+ -
Akciós hétvége -20% 0712-ig

Leírás

3010-es cikkszámú Cango&Rinaldi fém sodronyból készült karkötő ezüst színben. A karkötőt ródium bevonatú fém foglalatban egy különleges csiszolású háromszög formájú fehér (crystal) színű Swarovski kristállyal- és fehér (ct-crystal) színű Swarovski mesh kövezéssel, valamint egy ródium bevonatú Cango feilratos charm-al díszítve. A karkötő mérete 19 cm ami egy Cango&R márkajelzéssel ellátott mágneszárral záródik.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 3010_1
Gyártó: Cango&Rinaldi