1699 Cango&Rinaldi fülbevaló (SZVARFH)

29 500 Ft

(23 228.35 Ft + 27% ÁFA)
Jelenleg a termékből minden raktáron lévő darabot és méretet értékesítettünk.

Új készlet feltöltés sajnos már nem várható, a termék már csak abban az esetben lesz készleten, ha visszaküldés/vásárlástól elállás lesz.

Köszönjük érdeklődését!

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

1699-es cikkszámú Cango&Rinaldi fülbevaló kristály és gyöngy díszítéssel. A fülbevaló két színű fehér gyöngy (Crystal White Pearl és Crystal Pearlescent White) és fehér és színváltós (AB) színű kristály konbinációjából készült, arany színű fém kellékkel.

Fülbevaló méretei: teljes hossz: 65 mm. Beakasztó: 15 mm. Gyöngy mérete: 10 mm átmérőjű gömb.

Fedezze fel a gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Adatlap

Cikkszám:1699_SZVARFH
Anyag:Kristály
Szín:arany
Kő:fehér/színváltós